Medhouse 6.09.2017-30.06.2018
Tresna - jesienny wypoczynek
ładowanie...

20 października 2017

Imieniny:

ładowanie...

złóż życzenia

Znak zodiaku: Waga
sprawdź horoskop

Ogłoszenia:
  1. Motoryzacja
  2. Nieruchomości
  3. Lokale
  4. Mieszkania
  5. Handel
  6. Usługi
  7. Finanse
  8. Zdrowie i Uroda
  9. Nauka
  10. Praca
  11. Szukam pracy
  12. Podaruję
  13. Różne
  14. Dodaj ogłoszenie
Ciało 59-letniego mieszkańca Suszca leżało w głębokim zbiorniku na kruszywo na terenie kopalni Krupiński. Na miejscu pracuje prokurator.
19.10.2017
0
Taką co najmniej w sumie kwotę wyłudził od starszych osób 30-letni rencista z Wodzisławia. Pokrzywdzonych może być dużo więcej.
19.10.2017
0
Policjanci z Wodzisławia odnaleźli 38-letniego desperata, który próbował się powiesić. Wysłał do żony pożegnalnego sms-a.
19.10.2017
0
19.10.2017
0
30 lipca 1913 roku w więzieniu we Frankfurcie nad Odrą powieszono jednego z najgroźniejszych przestępców z początków XX wieku – Augusta Sternickela, zwanego postrachem Prus.
11.10.2017
1
Na przełomie października i listopada ruszą prace przy budowie tężni solankowej w dzielnicy Paruszowiec-Piaski. Ze zdrowotnych właściwości solankowych inhalacji będzie można korzystać w Rybniku wiosną przyszłego roku!
19.10.2017
0
"Kuchenne Rewolucje" w Pszowie!
20.09.2017   Wodzisław Śląski   Aktualności  

Magda Gessler

Magda Gessler przyjechała wczoraj do Pszowa. Kręci kolejny odcinek „Kuchennych Rewolucji” w restauracji Esencja&Smak.

Tydzień temu oglądaliśmy „Kuchenne Rewolucje” w Tarnowskich Górach, a na jutro zapowiadany jest odcinek kręcony w Chrzanowie.  Tymczasem trwa realizacja programu w Pszowie – Magda Gessler zawitała wczoraj do restauracji Esencja&Smak przy ulicy Traugutta. Lokal specjalizuje się w kuchni polskiej. Jaki będzie po „Rewolucjach”? Na efekty trzeba poczekać.

Przypomnijmy, że Magda Gessler gościła już w naszym regionie, m.in. w barze Cinamon Cafe”w Raciborzu, ale to akurat nie pomogło lokalowi. Jak czytamy na stronie programu „Kuchenne Rewolucje”, o pomoc Magdy Gessler zgłosiły się restauracje z całej Polski. "Nie rozumieją, co poszło nie tak i nie potrafią poradzić sobie z kryzysem. Magda przyjeżdża na cztery dni i zakasuje rękawy. Staje się na ten czas szefem restauracji. Obserwuje i analizuje sytuację i problemy. Zagląda do garnków, patrzy na ręce kucharzom, próbuje potraw, testuje umiejętności kelnerów, sprawdza higienę pracy. A potem przystępuje do działania".

(izis)
Dodaj komentarz

Komentarze

* - pole wymagane

frap 2017-09-22 18:28:40
rewolucja...
Rewolucja , to powinna być w głowach właścicieli tych lokali, tu Pszowskiego obecnie Szynku. Na pewne bolączki najmądrzejszego we wsi , nawet Pani Magda nie pomorze , no może przy okazji remont zrobi . Oby oo takiej rewolucji ten lokal przetrwał, ludzie pamiętliwi są, w szczególności pracownicy .
Czytaj także
pokaż więcej
e KULTURA
Rybnik. Miasto z ikrą
Możesz ten artykuł oznaczyć jako przeczytany
Tresna
Praca w Niemczech
Nasza sonda
Czy kontrapas dla rowerzystów na ul. Chrobrego to dobry pomysł?



44286,44519,44515,44511,44508,44443,44517,44518,44516,44514,44513,44512,44510,44507,44506,44505,44503,44502,44501,44500,44499,44498,44497,44495,44493,44492,44491,44489,44487,44486,44485,44504,44494,44496,44451,44447,44440,44397,44339,44277,44221,44442,44403,44341,44278,44223,44450,44340,44173,43982,43745,41464,41185,41139,41093,40871,44441,44407,44342,44279,44224,35489,35311,35310,30320,28101